• Eyüp Sultan, Gülsu Sok. A2 Blok No:5/8 Sancaktepe - İstanbul

    Cinnah Cad. No: 43/7 Çankaya - Ankara

  • 0212 251 75 71

    0532 474 30 35

  • BİLGİ AL

Kişisel Verileri Koruma Kurulu’ndan Cep Telefonuna Mesaj Gönderen Derneğe Ceza
Kişisel Verileri Koruma Kurulu’ndan Cep Telefonuna Mesaj Gönderen Derneğe Ceza

Kişilerin cep telefonlarına, çeşitli kurum ve kuruluşlar, şirketler, milletvekilleri, belediyeler reklam mesajı gönderilmektedirler. Pervasızca...

KVKK Konusunda Doğru Bilinen 5 Yanlış
KVKK Konusunda Doğru Bilinen 5 Yanlış

KVKK Hakkında Doğru Bilinen 5 Yanlış Bazı şirketler COVID-19 nedeniyle ticari olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Dünya ekonomisini alt üst...

Kadromuz
Kadromuz

Kadromuz KV Danışmanlık yılların birikim ve deneyimine sahip, alanında uzman ve profesyonel ekip elemanlarına sahiptir. Globalleşen dünyada artan...

KVKK Kanununa göre Uygulanacak İdari Para Cezaları ve TCK’daki Hapis Cezaları nedir?
KVKK Kanununa göre Uygulanacak İdari Para Cezaları ve TCK’daki Hapis Cezaları nedir?

KVKK Kanununa göre Uygulanacak İdari Para Cezaları ve Türk Ceza Kanunundaki Hapis Cezaları nedir? 01/05/2016 tarihli ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin...

KVKK’ya Uyulmaması Halinde Uygulanacak Cezalar Nelerdir?
KVKK’ya Uyulmaması Halinde Uygulanacak Cezalar Nelerdir?

KVKK’ya Uyulmaması Halinde Uygulanacak Cezalar Nelerdir? Veri sorumlularının sicile (VERBİS) kayıt edilmesi ve bildirim yükümlülüğünün...

Kişisel Veri Danışmanlığı
Kişisel Veri Danışmanlığı

Kişisel Veri Danışmanlığı Kişisel veri danışmanlığı hizmeti, 01.05.2016 yılında yayımlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel...